Alles in één pakket

Ons websitepakket bevat standaard onderstaande dingen.

Placeholder

Brainstormsessie

Placeholder

Ontwerp op maat

Placeholder

Website ontwikkeling

Placeholder

Hosting

Placeholder

Gratis aanpassingen

Placeholder

Updates

Placeholder

Brainstormsessie

Placeholder

Ontwerp op maat

Placeholder

Website ontwikkeling

Placeholder

Hosting

Placeholder

Gratis aanpassingen

Placeholder

Updates

Ontwerp op maat

Aan de hand van jouw wensen die we tijdens de brainstormsessie hebben opgepikt gaan wij aan de slag met het ontwerp. Wij zullen hierbij jouw huisstijl en logo toepassen om het design tot leven te laten komen. Nog geen huisstijl of logo? Geen probleem! Webexx biedt extra opties aan waarmee wij jou kunnen voorzien van een uniek logo en toepasselijke huisstijl.


Responsive design

Tegenwoordig zijn telefoons en tablets niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Wij bouwen websites zo dat ze op ieder toestel te bekijken zijn zonder dat de website zijn uitstraling verliest. Het maakt dus niet uit of de bezoeker de website bekijkt via de computer of via zijn telefoon.

Aan de slag met Webexx

Webexx is ontwikkeld om de zorgen van een website, de hosting en het onderhoud te vereenvoudigen. Wij realiseren jouw droomwebsite voor een vast laag bedrag per maand.

 

Wij horen graag wat jij als droom hebt, zodat we een leuke samenwerking aan kunnen gaan!

 

Maandelijkse kosten Eenmalige opstartkosten
 €29,99  €99,99

 

Hosting

Om te zorgen dat jij direct aan de slag kan met je nieuwe website zorgen wij voor de hosting en het onderhoud van de website. Wij schaffen je gewenste domeinnaam aan en bieden de mogelijkheid om ook mailadressen te hosten. De website zal beveiligd zijn met een SSL certificaat zodat bezoekers een veilige verbinding met de website hebben.


Support

Maandelijks maken wij een back-up van de website en voeren wij updates uit voor het systeem en de bijbehorende functies. Indien je content toegevoegd, aangepast of verwijdert wilt hebben stuur je ons een mailtje of bel je ons en zorgen wij dat het in orde komt.

 

Zo zijn we allemaal bezig met het werk dat we leuk vinden!


SEO Friendly

Je website kan de perfecte uitstraling hebben, maar als je niet gevonden wordt heb je daar natuurlijk niks aan. Het is ook belangrijk dat je teksten en afbeeldingen zijn geoptimaliseerd voor de zoekmachines. Wij zorgen ervoor dat jouw website gebouwd wordt volgens de zoekmachine richtlijnen.

Klaar om je droom te realiseren? 

Neem contact met ons op